« 81 ANIVERSARI DE LA R… | Inicio | RODA DE PREMSA A PINE… »

Fulla informativa conflicte Oficina de Turisme

LES EMPRESES PINEDA TURÍSTICA, DIMOBA SERVICIOS S.L I L'AJUNTAMENT DE PINEDA DEIXEN A L'ESTACADA A LES TREBALLADORES.

El canvi en la gestió turística de Pineda, a més a més d'onerós per a les butxaques dels seus ciutadans, és nociu per les treballadores. Un servei què gestionaven mitjançant l’Associació Pineda Turística, (els hotelers d’aquesta localitat costanera de l' Alt Maresme); i què ara té una nova Concessionària, amb seu a Almería. D' escàndol!!. Amb els diners dels contribuents pinetencs, es construeix i es reforma una macrooficina de Turisme, malauradament, pel lluïment de l’Ajuntament, però la donen a gestionar a una empresa privada.

Des de fa ja molts anys, aquesta oficina turística depenia dels hotelers, i un canvi en el model de la gestió turística de la ciutat, fa què segons diu l' Equip de Govern de Pineda (PSC, PDCat), li obliguen des de fora a fer un concurs i privatitzar encara més, el servei. donant l' esquena; o deixant què s'autoexclogui, l’empresa Pineda Turística, dels hotelers de Pineda, per un greu error a les pliques, i donar la benvinguda a Dimoba Servicios S.L. que és una empresa multiserveis. Al canvi de gestors, es vulneren els drets laborals de les treballadores de l'Oficina de Turisme què després de molts anys de treballar-hi, mes de 10 anys queden fora.

Si hom llegeix el plec de condicions de la nova Concessió, crida l'atenció què al punt 29 de les pliques del concurs, s' explicita què el personal contractat de l' Oficina de Turisme, havia de ser subrogat per la nova Concessionària. Pel què és fàcil deduir que Dimoba Servicios S.L., no està per la feina d'haver de contractar el personal de Pineda Turística. Dóna llargues i deixa penjada a una de les treballadores.

L' embolic és tan gran, què a una la tenen de Jutjats; i a l' altra l' entretenen amb mentides. Ambdues empleades, tampoc les tenien contractades en igualtat de condicions: Contractes i Convenis diferents; sous diferents, per a la mateixa feina: Atendre l' Oficina de Turisme de Pineda. L'una amb el Conveni d' Oficines i despatxos i l' altra amb el Conveni d' Hostaleria.
El sindicat de la CNT de Pineda , que acompanya i assessora a la nostre companya, ha parlat i ha intentat arribar a un acord, al CEMAC. amb Pineda Turística i Dimoba S.L. per aclarir la situació laboral de la treballadora . El dia de la inauguració els representants de DIMOBA veient que la treballadora portava la raó li van dir de paraula que seria la tercera persona, doncs feia falta una persona més a la plantilla.

Per telèfon li van dir a la treballadora (a la què havien estat donant llargues), un horari desproporcionat; contrari a l' Estatut dels treballadors, què l' obligava a haver de treballar 10 hores diàries, sense dret a descans, amb un dia lliure de dilluns a diumenge, (tot un despropòsit) , amb la intenció d’ells que la treballadora renunciés voluntàriament, i deixés de seguir exigint la seva feina.

Davant d’aquesta mostra d’abús empresarial (contrària al drets laborals), el nostre sindicat CNT, ( a través de burofax), va comunicar a DIMOBA S.L. el desig de la treballadora d’incorporar-se el dia 1 d’abril, cosa que no va se possible, ja que estava tancada.

També es va enviar un burofax a l’empresa antiga (Pineda Turística), per cert, la única que va contestar, manifestant la treballadora la intenció de saber quina era la seva situació laboral.

Posteriorment, es va penjar un full amb un horari d’atenció al públic què mai s'ha respectat.
Tants diners dels ciutadans de Pineda gastats, prop de 100.000 €, per convertir la nova Oficina de Turisme, (amb noves tecnologies) en un estri inservible (o poc efectiu) cosa que denunciem des del nostre sindicat.

El funcionament nefast del servei i la flagrant vulneració dels drets de qui hi treballa, ha portat la CNT a prendre mesures legals, sindicals etc, per demanar el tancament provisional de la Oficina de Turisme, degut a que el concurs sembla ser que presenta irregularitats.


El nostre sindicat és partidari de voler repetir el concurs públic d' adjudicació d’aquesta oficina, tenint en compte els drets de les treballadores de " Pineda Turística", i que, DIMOBA SERVICIOS S.L. no ha complert amb la subrogació.
El sindicat CNT ha intentat establir converses amb totes les parts implicades per arribar a un bon acord.

Pel que respecte a l’Ajuntament de Pineda de Mar, considerem que no han estat a l’alçada de la circumstàncies, ja que no han fet els possibles per aconseguir convèncer a l’empresa guanyadora del concurs de la obligació de la subrogació de les treballadores ( i tampoc han tingut les treballadores les mateixes oportunitats pel que fa al procés de selecció ni dret a una entrevista).
Van arribar a concertar dues cites amb l' Alcalde, Xavier Amor, on cap d’aquestes va tenir lloc, per diferents motius, on finalment en una d’elles ens va rebre la cap d’Àrea, i la darrere la van anul.lar.

Pel que fa a l’Associació Pineda Turística,el luctuós de l' afer, abans de l’enrenou del canvi de Concessionària, és que enguany tenia
l' obligació d' haver fet, la carta de crida a la treballadora per fet de tractar-se d’un contracte fix discontinu.

En quant a l’empresa DIMOBA SERVICIOS S.L.,volem constatar que també té la seva part de culpa, pel fet d’assegurar dient-li a la treballadora, que no es preocupés.

En conclusió, des del sindicat de la CNT de Pineda de Mar exigim una solució digne d’aquest problema laboral. que et podria passar a tu, el nostre Sindicat, demana la contractació de la treballadora i la municipalització d’aquesta Oficina d’Informació Turística. Que sigui municipalitzada perquè no s’entén que un edifici públic de l’ajuntament, sigui una empresa privada que ho gestioni.

Si ens toquen a una ,ens toquen a tots i a totes!!!
Salut i anarcosindicalisme !!
Per la CNT de Pineda

Convocatorias

A FIGUERES

Avui a les 17:00h hi haurà un acte públic al local sindical de Figueres (rere la biblioteca, planta baixa) per explicar la convocatòria d'aturada de 24h que fa CNT (entre altres entitats), resoldre dubtes i animar a la participació pel Dia de la Dona Treballadora.

03 03 18 - 10:17 - CNT de Pineda de Mar - convocatorias - §

A PINEDA : PERFORMANCE

PERFORMAN

El dia 24 dijous, està previst fer un performan a Pineda. Consisteix en una acció artística. Les persones que actuen, representen que són “ morts vivents “, pintats de blanc i que al final desperten.

Es preten representar el dia abans de la Festa Major.

El dia dijous 10 d’agost, a les 19 h, hi ha una trobada a la Penya Barcelonista, carrer Biblioteca 31, per assajar l’esmentat performan.

Es convoca a totes les Entitats i als seus socis, a assistir a l’assaig del performan i a la seva representació.

06 08 17 - 11:14 - CNT de Pineda de Mar - convocatorias - §

A MALGRAT

La CNT posarà una taula informativa el proper dissabte 29 d'abril a la plaça de l'esglessia de Malgrat de les 10 a les 13h

17 04 17 - 11:55 - CNT de Pineda de Mar - convocatorias - §

Hoy en Pineda

Permanencia como cada viernes a las 18'30h en Can Comas

13 01 17 - 13:52 - CNT de Pineda de Mar - convocatorias - §

EN PINEDA

Salud compañer@s:
Hoy viernes 30 de diciembre contaremos con la colaboración del abogado David Querol, para temas de laboral,extranjería y vivienda, estaremos en la biblioteca vieja de la plaza de las Melias, a partir de las 18h.

30 12 16 - 09:54 - CNT de Pineda de Mar - convocatorias - §

A BLANES

El dissabte 4 de juny de les 10h a les 13h ,motarem una taula informativa al passeig Maritim de Blanes.

01 06 16 - 19:24 - CNT de Pineda de Mar - convocatorias - §

A PINEDA, BLANES I BCN

Activitats del nostre sindicat mes d'Abril i 1 de maig.

Salut companys i companyes us informem de les activitats que farem al sindicat.

Divendres 22 d'abril a les 18'30h, assessorament gratuït en temas de laboral,estrangería i habitatge a Can Comas, amb la col-laboració de l'advocat David Querol.

Dissabte 23 d'abril Diada de Sant Jordi posarem una carpa amb llibres,roses,i informació sindical.

Dissabte 30 d'abril posarem una taula informativa a Blanes, passeig de mar amb carrer Ample. De les 10H A LES 13h.

El 1 de maig anirem a l'acte de la Confederació Nacional del Treball a les Tres Ximeneies de Barcelona, es a les 10 del mati.

20 04 16 - 10:18 - CNT de Pineda de Mar - convocatorias - §

NOTICIAS BREVES SINDICALES DE NUESTRO SOV.

VARIOS LABORALES DE NUESTRO SOV.
Nuevo delegado de la Sección Sindical en la empresa Bitron ind. España S.A.U.


Acuerdo por escrito entre nuestra compañera y la empresa Hennes & Mauritz para reintegrarse a esta el 18 de abril, la trabajadora solicitó el traslado a la tienda de Girona después de disfrutar de una excedencia voluntaria, existe el compromiso de la empresa de cuando exista una vacante de ampliación de horario la compañía se lo ofrecerá y comunicará.

Nombramiento de una compañera como Secretaria de Organización de la Sección Sindical en el Departament d’Ensenyament de la Generalitat.
Convocatoria de una reunión de afiliados y afiliadas de CNT de Enseñanza e Intervención social, dia 2 de Abril en el local de la CNT de Cornellá.

25 03 16 - 12:06 - CNT de Pineda de Mar - convocatorias - §

A PALAFOLLS

Amb motiu de la processó en caire feixista i militarista organitzada pel divendres 25 a Palafolls, diversos col·lectius i organitzacions comarcals hem organitzat una contra programació per denunciar l'acte i conscienciar els veïns:

- A les 16.00 h, xerrada sobre la repressió franquista al MiD de Palafolls, a càrrec de Sònia Garangou.
- A les 17.30 h, manifestació-cassolada amb recorregut inclòs.
- A les 18.00 h, davant l’ajuntament per la lectura d'un manifest conjunt.


Tot un poble i una comarca units!
Contra el feixisme, ni un pas enrere!

24 03 16 - 19:51 - CNT de Pineda de Mar - convocatorias - §

A PINEDA

Salud compañeras y compañeros nuestro SOV,tiene previsto poner dos
mesas informativas en Pineda de Mar .

El 12 de marzo en Placeta Avda Hispanitat/ con c/Puerto Rico
El 19 de marzo en la placeta C/Rosinyol/ con C/Lleida
Ambos dias de las 10 a las 12'30h


Si hay compañeros/as que puedan venir nos irá bien la ayuda.


Salud

09 03 16 - 10:12 - CNT de Pineda de Mar - convocatorias - §


Solidaridad www.cnt.es

CNT se solidariza con los 23 compañeros y compañeras condenadas a prisión en Brasil por su participac…
En junio de 2013 centenares de miles de per…
14-N: un paso atrás, tres pasos adelante
La mañana de este 4 de septiembre, más de c…
Memoria Viva

La libertad no se legisla, se conquista #sinmiedo

Formación

FORMULARI D'AFILIACIÓ AL SINDICAT DE LA CNT DE PINEDA DE MAR DE MANERA TELEMÀTICA

https://pinedademar.cnt.cat/afiliar/477445

20 09 18 - 17:39 - CNT de Pineda de Mar - acerca de - §

07 04 18 - 22:00 - CNT de Pineda de Mar - acerca de - §

Video vaga 8 de març

" title="">link

21 02 18 - 15:26 - CNT de Pineda de Mar - acerca de - §

CNT PINEDA

" title="">link

13 01 17 - 14:03 - CNT de Pineda de Mar - acerca de - §

SOLIDARIDAD OBRERA

Solidaridad Obrera, popularment coneguda com «La Soli», és un periòdic fundat a Barcelona el 19 d'octubre de 1907, inicialment com a òrgan de premsa del grup sindical Solidaridad Obrera i després de la CNT fins a l'actualitat.
http://lasoli.cnt.cat/

23 07 16 - 11:36 - CNT de Pineda de Mar - acerca de - §

TV DE LA CNT DE PUERTOLLANO

http://puertollano.cnt.es/cntv

23 06 15 - 12:56 - CNT de Pineda de Mar - acerca de - §

SOY DE CNT

" title="">link

23 06 15 - 00:51 - CNT de Pineda de Mar - acerca de - §

FORMULARI D'AFILIACIÓ AL SINDICAT DE LA CNT DE PINEDA DE MAR

Dades de la treballadora/treballador:
Cognoms................................................ Nom.............................................
Domicili ................................................ Població.......................................
C.P.......................... DNI........................Telèfon.........................................
E-mail......................................................Mòbil ...........................................
Dades de l’empresa
Raó Social....................................................................................................
Direcció .................................................Població........................................
CP......................Tel..............................E-mail............................................


Conforme a l’Art. 5 de la Llei Orgànica de Protecció de Dades Personals (LOPD), l’informem que les dades personals donades per vostè seran incorporades al fitxer del SOV. de Pineda de Mar i Comarques de la CNT , amb la finalitat de gestionar l’afiliació, l’enviament de publicacions si cal e informacions periòdiques sobre les activitats de la CNT,. La elaboració d’estadístiques i prestació de serveis. Si fa tasques laborals de representació col•lectiva, les seves dades seran tractades per a la realització i seguiment d’aquestes activitats sindicals emparades en la legislació vigent.
Mitjançant la signatura d’aquesta sol•licitud vostè atorga consentiment Express i per escrit per a que EL SOV de Pineda de Mar i Comarques de la CNT, procedeixi al cobrament de la quota sindical En qualsevol moment pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel•lació i oposició remetent un escrit al correu electrònic del sindicat . pinedademar@cnt.es
La cotització mensual es actualment de 10€.
Numero de compte ES46 2100 0369 1301 01695347
Un cop fet l'ingrés de 10 € al compte anterior, enviï el comprovant, juntament amb el formulari, bé al correu electrònic pinedademar@cnt.es , o l'apartat de correus número 26 08397 de Pineda de Mar.


Signatura del treballador/treballadora

05 05 15 - 18:40 - CNT de Pineda de Mar - acerca de - §

29 11 14 - 12:04 - CNT de Pineda de Mar - acerca de - §


Contador gratis " title="">
Contador gratis link

23 05 14 - 17:06 - CNT de Pineda de Mar - acerca de - §

Calendario

« Septiembre 2018
D L M X J V S
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Históricos

RSS

XML: RSS Feed 
XML: Atom Feed