« Cartell 25 de Novemb… | Inicio |

CONFERENCIA INTERESANTE

23 11 20 - 10:35 - CNT de Pineda de Mar - general - §

Cartell 25 de Novembre

El 25 de novembre es commemora el dia internacional contra la violència de gènere.

22 11 20 - 14:36 - CNT de Pineda de Mar - general - §

Nota de premsa

ALS MITJANS DE COMUNICACIÓAvui dia 25 d’0ctubre de 2020 , s'ha realitzat una concentració contra el feixisme i el racisme, a la plaça del barri del Carme de Pineda de Mar , en el seu triangle s’ha perimetrat amb cinta vermella i blanca, també hi havien companys amb armilles grogues per indicar als assistents les mesures anti Covid 19 ,per les concentracions.

L’acte ha començat a les 12 hores del migdia, aproximadament amb les intervencions de varies persones i la lectura de un manifest unitari de totes les Entitats i organitzacions que han organitzat aquest acte, també s’han visualitzat diferents pancartes, banderes de les diferents Entitats i organitzacions presents amb lemes a favor de la regularització de la població migrant, contra el racisme, contra el feixisme, i en defensa del dret a l’habitatge etc.

Durant la concentració s’ha cridat , « De aquí o de fuera la misma clase obrera « «No s’he entent gent sense casses i casses sense gent» « Derechos i papeles para todos « etc. « Fora racisme i Feixisme dels nostres barris «

Totes les entitats , organitzacions i col-lectius que hem organitzat l'acte, ens sentim molt orgullosos que dintre l'Estat d'alarma, ens hem concentrat aquest mati de diumenge aprop de 200 persones aproximadament.

🛑Això sols ha sigut el principi. Seguirem lluitant perquè desaparegui el feixisme i el racisme dels nostres barris.

ENTITATS I ORGANITZACIONS DEL MARESME

25 10 20 - 19:39 - CNT de Pineda de Mar - local - §

Cartell 25 d'octubre

20 10 20 - 19:41 - CNT de Pineda de Mar - general - §

MANIFEST DE L’ACTE FORA RACISME I FEIXISME DELS NOSTRES BARRIS

MANIFEST DE L’ACTE FORA RACISME I FEIXISME DELS NOSTRES BARRIS
.
La crisi econòmica que ja venia gestant-se molt abans de l’aparició de la pandèmia ens ha deixat una situació complexa i precària. La COVID-19 només ha accentuat i accelerat aquesta dinàmica pròpia del sistema en el que vivim. Davant d’aquesta situació de canvi de paradigma és quan poden aparèixer els monstres. A casa nostra, a Pineda de Mar, aquests monstres han aparegut en forma de racisme i demagògia.

A finals d’estiu d’aquest any un grup proper a VOX va organitzar una manifestació. En principi aquesta manifestació tenia com a motiu protestar contra la suposada inseguretat i els okupes, però el motiu real era el racisme i la xenofòbia. El civisme i la seguretat són qüestions fonamentals i que cal preservar sempre, de la mateixa manera que no permetrem que s’utilitzin per generar falsos debats amb un rerefons racista. L’ultra dreta intenta utilitzar debats per crear malestar, odi i confrontació entre iguals.

Estem vivint situacions que han posat en evidencia problemàtiques socials i econòmiques molt greus que pateixen alguns barris de Pineda. En algunes ocasions les circumstàncies d’algunes famílies pinedenques són molt complicades i no deixen més remei que prendre mesures extremes, inclosa la okupació d’habitatges buits, la majoria de grans tenidors i bancs. Donat que aquesta convocatòria és àmplia i que hi participen moltes organitzacions i col·lectius antifeixistes, no entrarem a valorar l’acte d’okupar. Però el que sí que volem deixar clar és que condemnem enèrgicament aquelles persones, organitzacions o partits que utilitzen el patiment d’aquestes famílies per promocionar el seu odi racista. No podem restar callats davant d’aquest discurs roí que assenyala aquelles persones més castigades pel sistema.

Davant d’aquesta problemàtica , les entitats que signem avui aquest manifest declarem que:

1. Rebutgem de forma clara i rotunda qualsevol discurs d’odi racista, així com qualsevol partit o organització que vulgui aprofitar aquesta citació per difondre discursos xenòfobs que posen en perill la convivència.

2. No deixarem cap espai a la extrema dreta ni a qualsevol organització racista. Plantarem cara als carrers i on faci falta.

3. Reclamem justícia social, reclamem unes polítiques socials que donin resposta a la situació actual, reclamem seguretat, reclamem convivència.

Exigim una cosa:
4. Fora el feixisme i el racisme dels nostres barris!

ENTITATS I ORGANITZACIONS DEL MARESME

20 10 20 - 19:39 - CNT de Pineda de Mar - general - §

NUEVO INTENTO DE REACTIVAR LA FEDERACIÓN COMARCAL DEL MARESME

Desde Pineda vemos bien este nuevo intento de reactivar la comarcal, ya que desde más de siete años en Pineda , nos constituimos en Sindicato Único de la CNT

NUEVO INTENTO DE REACTIVAR LA FEDERACIÓN COMARCAL DEL MARESME

Hace unos 10 o 12 años intentamos reactivar la Federación Comarcal del Maresme haciendo algunos actos conjuntos con el Sindicato de Mataró y por aquel entonces, el Núcleo de Pineda. Se hicieron muchos actos, acciones, huelgas, charlas y puestos informativos, etc… por pueblos como Blanes, Malgrat, Pineda, Calella, Arenys, Vilassar, Premià, Masnou, Cabrera y Mataró. Fueron un par de años en que tuvimos una extensa actividad como reacción a la crisis económica y que parecía que el sindicato (y el sindicalismo) volvía a tener peso en la sociedad.
Esa Federación Comarcal se dejó aparcada cuando vinieron diversos conflictos laborales en los que nos centramos exclusivamente.
Por este motivo, y viendo que estamos entrando en una nueva crisis económica derivada del coronavirus, se decidió en la última asamblea reactivar la Federación Comarcal del Maresme. Empezando por los municipios de Masnou y Mataró donde hay militantes de CNT y están interesadas/os en hacer actividad sindical. Las actividades serán asesoría laboral, charlas y cursos de temática laboral, como secciones sindicales, ERTE, ERE, nóminas, etc… y los lugares serán el local sindical de Mataró y centros sociales que estén interesados.
Os podéis dirigir al correo electrónico maresme@cnt.es si queréis solicitar información sobre la Federación Comarcal y/o solicitar que se haga algún acto en asociaciones a las que pertenezcáis y/o municipios o barrios en los que residáis.
Estad atentas/os a las redes sociales y al próximo boletín donde se irán anunciando los actos que se irán celebrando.
“No hay solución posible que no sea una economía dirigida por los trabajadores a través de sus organizaciones de control, a través de los sindicatos de los trabajadores” Federica Montseny.

Artículo del Sindicato Único de la CNT de Premia
de su PDF de Acció Sindical

05 10 20 - 10:12 - CNT de Pineda de Mar - general - §

CAP ACOMIADAMENT SENSE RESPOSTA PER LA READMISSIÓ DEL COMPANY EN TSC

CAP ACOMIADAMENT SENSE RESPOSTA
PER LA READMISSIÓ DEL COMPANY EN TSC

Ahir al mati companys i companyes de @CNTsindicato de la comarca del Maresme, es van concentrar a les portes de la empresa Transport Sanitari de Catalunya. En solidaritat amb el company acomiadat, una vegada acabada la concentració es va fer una volta per el polígon repartint aquesta octaveta als treballadors i treballadres.

24 09 20 - 10:05 - CNT de Pineda de Mar - general - §

PUNT DE TROBADA CNT EN SETEMBRE

A partir del mes de septiembre reanudamos el asesoramiento en temas laborales,extranjería y vivienda.

01 09 20 - 21:51 - CNT de Pineda de Mar - general - §

Nuevo Codigo QR

02 08 20 - 12:46 - CNT de Pineda de Mar - general - §

TANQUEM EL MES D'AGOST

31 07 20 - 21:20 - CNT de Pineda de Mar - general - §

Convocatorias

PINEDA CONCENTRACIÓ DIUMENGE 25 D'OCTUBRE A LES 12H PLAÇA DEL CARME DE PINEDA DE MAR

PINEDA CONCENTRACIÓ DIUMENGE 25 D'OCTUBRE A LES 12H
PLAÇA DEL CARME DE PINEDA DE MAR

Davant d’aquesta problemàtica , les entitats que signem avui aquest manifest declarem que:

1. Rebutgem de forma clara i rotunda qualsevol discurs d’odi racista, així com qualsevol partit o organització que vulgui aprofitar aquesta citació per difondre discursos xenòfobs que posen en perill la convivència.

2. No deixarem cap espai a la extrema dreta ni a qualsevol organització racista. Plantarem cara als carrers i on faci falta.

3. Reclamem justícia social, reclamem unes polítiques socials que donin resposta a la situació actual, reclamem seguretat, reclamem convivència.

Exigim una cosa:
4. Fora el feixisme i el racisme dels nostres barris!

ENTITATS I ORGANITZACIONS DEL MARESME

22 10 20 - 14:38 - CNT de Pineda de Mar - convocatorias - §

AUTOCAR PARA LA MARCHA AL VALLE DE LOS CAIDOS 5 DE MAYO 2019

AUTOCAR PARA LA MARCHA AL VALLE DE LOS CAIDOS 5 DE MAYO 2019

A todos los sindicatos,Afiliad@s y simpatizantes:

Estamos intentando fletar un autocar (mínimo) de 50 plazas para acudir a la marcha contra el valle de los caidos organizada por el sindicato.

Necesitamos saber el martes que viene (23 DE ABRIL) como tope con la gente que contamos pàra poder alquilar el bus. En principio el gasto lo cubre el Comité Confederal pero quien pueda o quiera estaría bien abonar 15€ para sufragar gastos.

El bus saldría de Barcelona (sitio por confirmar pero algo centrico) a las 5 de la madrugada del domingo. Volveríamos a las 16h del domingo con lo que llegaríamos sobre las 23h de nuevo a Barcelona.

Si se apunta mas gente intentaríamos fletar 2 buses Si no llegamos a 50 no se haría el viaje y cada cual se tendría que buscar la vida por su cuenta.

Esperamos respuestas lo mas brevemente posible al correo de
nuestro sindicato pinedademar@cnt.es, para comunicarlo a CNT Cornellà.

Salud y lucha!!

19 04 19 - 08:32 - CNT de Pineda de Mar - convocatorias - §

A BARCELONA

Des de la CNT Barcelona fem una crida a solidaritzar-se amb els afectats del Cas Casino, que seran jutjats el pròxim 29 de gener a l'Audiència Provincial de Barcelona.

Pròximes convocatòries:

📆 26 de gener
12.00. Vermut solidari
13.00h. Xerrada-debat sobre processos repressius.
15.00h. Dinar
📍Àgora Juan Andrés Benítez Sant Antoni

📆 29 de gener (Dia del judici)
📢 CONCENTRACIÓ 📢
🕙 9.00h
📍 Audiencia Provincial de Barcelona Arc de Triomf

22 01 19 - 09:31 - CNT de Pineda de Mar - convocatorias - §

A L'Hospitalet

EXPOSICIÓ

del 9 al 28 d’octubre de 2018
Museu de l’Hospitalet de Llobregat, c. Joan Pallarès, 38
Inauguració: 9 d’octubre de 2018, 19h
amb la comissària Sonia LojoCONFERÈNCIES

13 d’octubre (18h)
“Mujeres Libres: Feminismo revolucionario” amb Carmen
Gutiérrez Aira “Rocky”. La Iaia, c. Jacint Verdaguer, 14

23 d’octubre (19h)
“Amparo Poch. Su lucha contra la ignorancia sexual, la
violencia y la explotación de la mujer y la infancia” amb
Antonina Rodrigo. Museu de l’Hospitalet, c. Riera de l’Escorxador, 17

07 10 18 - 10:43 - CNT de Pineda de Mar - convocatorias - §

A FIGUERES

Avui a les 17:00h hi haurà un acte públic al local sindical de Figueres (rere la biblioteca, planta baixa) per explicar la convocatòria d'aturada de 24h que fa CNT (entre altres entitats), resoldre dubtes i animar a la participació pel Dia de la Dona Treballadora.

03 03 18 - 10:17 - CNT de Pineda de Mar - convocatorias - §

A PINEDA : PERFORMANCE

PERFORMAN

El dia 24 dijous, està previst fer un performan a Pineda. Consisteix en una acció artística. Les persones que actuen, representen que són “ morts vivents “, pintats de blanc i que al final desperten.

Es preten representar el dia abans de la Festa Major.

El dia dijous 10 d’agost, a les 19 h, hi ha una trobada a la Penya Barcelonista, carrer Biblioteca 31, per assajar l’esmentat performan.

Es convoca a totes les Entitats i als seus socis, a assistir a l’assaig del performan i a la seva representació.

06 08 17 - 11:14 - CNT de Pineda de Mar - convocatorias - §

A MALGRAT

La CNT posarà una taula informativa el proper dissabte 29 d'abril a la plaça de l'esglessia de Malgrat de les 10 a les 13h

17 04 17 - 11:55 - CNT de Pineda de Mar - convocatorias - §

Hoy en Pineda

Permanencia como cada viernes a las 18'30h en Can Comas

13 01 17 - 13:52 - CNT de Pineda de Mar - convocatorias - §

EN PINEDA

Salud compañer@s:
Hoy viernes 30 de diciembre contaremos con la colaboración del abogado David Querol, para temas de laboral,extranjería y vivienda, estaremos en la biblioteca vieja de la plaza de las Melias, a partir de las 18h.

30 12 16 - 09:54 - CNT de Pineda de Mar - convocatorias - §

A BLANES

El dissabte 4 de juny de les 10h a les 13h ,motarem una taula informativa al passeig Maritim de Blanes.

01 06 16 - 19:24 - CNT de Pineda de Mar - convocatorias - §


Noticias www.cnt.es

[Sevilla] CNT convoca huelga indefinida en Comercializadora de ETISUR SL
“Comercializadora de Etisur, S.L.” es en re…
Sembrando libertad en el norte de Siria
Hablamos con Rok Brossa, miembro de la Comu…
Memoria Viva

La libertad no se legisla, se conquista #sinmiedo

Formación

" title="">link

20 11 19 - 01:28 - CNT de Pineda de Mar - acerca de - §

Nueva linea de teléfono/contestador del sindicato, el número es este 937181734

24 10 18 - 10:30 - CNT de Pineda de Mar - acerca de - §

21 10 18 - 19:39 - CNT de Pineda de Mar - acerca de - §

FORMULARI D'AFILIACIÓ AL SINDICAT DE LA CNT DE PINEDA DE MAR DE MANERA TELEMÀTICA

https://pinedademar.cnt.cat/afiliar/477445

20 09 18 - 17:39 - CNT de Pineda de Mar - acerca de - §

07 04 18 - 22:00 - CNT de Pineda de Mar - acerca de - §

Video vaga 8 de març

" title="">link

21 02 18 - 15:26 - CNT de Pineda de Mar - acerca de - §

CNT PINEDA

" title="">link

13 01 17 - 14:03 - CNT de Pineda de Mar - acerca de - §

SOLIDARIDAD OBRERA

Solidaridad Obrera, popularment coneguda com «La Soli», és un periòdic fundat a Barcelona el 19 d'octubre de 1907, inicialment com a òrgan de premsa del grup sindical Solidaridad Obrera i després de la CNT fins a l'actualitat.
http://lasoli.cnt.cat/

23 07 16 - 11:36 - CNT de Pineda de Mar - acerca de - §

TV DE LA CNT DE PUERTOLLANO

http://puertollano.cnt.es/cntv

23 06 15 - 12:56 - CNT de Pineda de Mar - acerca de - §

SOY DE CNT

" title="">link

23 06 15 - 00:51 - CNT de Pineda de Mar - acerca de - §

Calendario

« Noviembre 2019 »
D L M X J V S
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Históricos

RSS

XML: RSS Feed 
XML: Atom Feed