« EL DIVENDRES 8 DE MAR… | Inicio |

COMUNICAT DEL COMITÈ DE VAGA DE LA CNT CATALUNYA-BALEARS

COMUNICAT DEL COMITÈ DE VAGA DE LA CNT CATALUNYA-BALEARS
El Comitè de Vaga de la CNT Catalunya-Balears, denuncia públicament que des del Departament de Treball de la Generalitat s'han dictat uns serveis mínims abusius per la Vaga General Feminista del 8M.
Tanmateix no s'han dignat, ni tan sols, a convocar-nos a una negociació presencial evidenciant així un total menyspreu per les treballadores i per les dones que conformem el Comitè de Vaga.
Des dels serveis jurídics de la CNT es presentarà una denúncia formal davant de la Jurisdicció contenciosa-administrativa.
El Comitè de Vaga de la CGT s’ha adherit a la denúncia pública que fem d’aquesta situació.
El Comitè de Vaga CNT Catalunya i Balears

09 03 19 - 20:11 - CNT de Pineda de Mar - general - §

EL DIVENDRES 8 DE MAR DIA INTERNACIONAL DE LA DONA TREBALLADORA, LA CNT DE PINEDA NO FARÀ LA PERMANENCIA,CONVOQUEM I DONEM SUPORT A LA VAGA GENERAL FEMINISTA.

06 03 19 - 15:07 - CNT de Pineda de Mar - general - §

Cartell vaga general feminista del 8 de març

Enlace carta a tu empresa ¡La CNT se lo deja claro a tu empresa! Informamos a tu empresa sobre tu derecho a la huelga general feminista del 8 de marzo.

19 02 19 - 19:05 - CNT de Pineda de Mar - general - §

CNT convocarà vaga general feminista de 24 hores el 8 de març

CNT convocarà vaga general feminista de 24 hores el 8 de març

La Confederació Nacional del Treball, en resposta a la crida del moviment feminista i d'acord amb els principis de l'organització, convocarà el pròxim 8 de març una vaga general feminista de 24 hores en tots els sectors, per la qual cosa tota persona de qualsevol part del territori comptarà amb totes les garanties legals per a secundar la vaga.

Gairebé un any després de la històrica vaga del 8M de 2018 que va mobilitzar a milions de persones en defensa dels drets de les dones, les raons que van motivar aquella convocatòria continuen plenament vigents. Les dones continuen enfrontant-se dia rere dia a una societat capitalista i patriarcal que els nega el dret més bàsic a la no discriminació. La violència que s'exerceix sobre la dona, a casa seva, al carrer o en el treball, ha de ser atacada i anul·lada pel conjunt de la societat per a aspirar a viure en un entorn més just i igualitari.

Com a sindicat, CNT afronta cada dia la discriminació laboral que sofreixen les dones únicament pel fet de ser-ho. Ni la legislació actual ni els tribunals protegeixen el dret de la dona a treballar en igualtat de condicions que els seus companys homes. Convenis abusius, falta d'eines eficaces per a garantir el mateix salari per a tasques d'igual valor, malalties no reconegudes pròpies del treball en sectors feminitzats, assetjament i abús sexual, són només alguns exemples de les condicions que viuen les dones en el seu entorn laboral.

Davant aquesta realitat, CNT convocarà a tota la classe treballadora a una vaga general feminista el 8 de març per a exigir l'eliminació de la bretxa salarial, tant directa com indirecta, l'eliminació dels obstacles en l'accés i promoció en l'ocupació (terra enganxós i sostre de vidre), mesures que facilitin la conciliació de la vida laboral i familiar des de la coresponsabilitat, eliminar la reforma de la llei de pensions en la qual només el 23% de dones arribarà a jubilar-se amb 65 anys, així com la fi de tota discriminació en el treball al servei de la llar familiar.

Igual que l'any passat, CNT es posiciona darrere del moviment feminista i, al costat de la resta de col·lectius i organitzacions socials, continuarà treballant per a aconseguir un veritable canvi polític i social on les cures siguin reconegudes, valorades i compartides.

Perquè tota opressió es trobarà a la CNT al davant, el 8M sortirem al carrer per a unir la nostra força i contribuir a l'èxit de la convocatòria.

Confederació Nacional del Treball

15 01 19 - 19:00 - CNT de Pineda de Mar - general - §

PEMANENCIAS EN PINEDA DE MAR

Una vez terminadas las vacaciones invernales, volvemos a realizar las permanencias en Can Comas a las 18h30, a 21h todos los viernes.
Si necesitas asesoramiento laboral, extrangería y vivienda, ven ,¡Cuenta con la CNT !

11 01 19 - 11:16 - CNT de Pineda de Mar - general - §

WEB DE LA CNT A GIRONA

Assessoria jurídica a Girona
https://girona.cnt.cat/

Els dijous laborables de 18:00 a 19:00h

En col·laboració amb NouSol: al carrer de la Rutlla 22 ->

(Pregunteu per l'advocat de CNT)

05 12 18 - 12:53 - CNT de Pineda de Mar - general - §

LA CNT D'ENSENYAMENT RECOLZA LA VAGA DEL 29N

LA CNT RECOLZA LA VAGA DEL 29N A L’ENSENYAMENT PÚBLIC

Des de la Secció sindical de la CNT d’Ensenyament, volem recolzar la vaga del proper 29 de novembre de 2018, així com a les diferents mobilitzacions en suport a la educació pública i laica.
És urgent implicar-se en la defensa de l’educació com a conquesta irrenunciable de la classe treballadora, amenaçada dia a dia per la precarització i la manca de recursos. Per això, la Vaga continua sent una eina imprescindible per defensar els nostres drets. Però més enllà d’una vaga puntual pensem que cal enfortir els espais de debat i participació directa de tots i totes les interessades en l’escola i l’educació col·lectiva.
El dret a l’ensenyament públic ha de completar-se i avançar, allunyant-lo de la lògica autoritària, patriarcal, classista, competitiva i elitista, contribuint a educar persones lliures i equivalents. PER AIXÒ PROPOSEM:
1- La derogació dels Decrets de plantilles, Decret de direcció, la LOMCE i la LEC (Llei d’Educació de Catalunya), responsables de la precarietat i la pèrdua de democràcia als centres.
2- Retirada immediata dels recursos públics destinats a centres privats i religiosos.
3- Revertir les retallades a l’escola pública. La reducció dràstica de les ràtios d’alumnes per aula.
4- L’Ampliació i consolidació dels llocs de treball pel professorat.
5- Increment de personal de suport a la docència per atendre les necessitats especials de l’alumnat.
6- Recuperació de poder adquisitiu de les treballadores d’educació.
7- Garantir el dret a un menjador escolar públic i gratuït gestionat per la comunitat educativa.
Entenent aquest com a una part important de l’educació cívica i alimentària.
8- La creació d’escoles bressol horitzontals i gratuïtes al servei de la classe treballadora. Com a embrió d’una educació lliure i igualitària.
9- Dignificar la tasca educativa i les condicions laborals del Lleure Educatiu i Sociocultural. Reconèixer els monitors/es, directors/es de lleure, vetlladors/es, personal de cuina i menjador, etc com a part imprescindible en l’àmbit educatiu.
10- Pla educativa integral. Defensa del model d’immersió lingüística. Foment i creació d’escoles lliures. Participació directa de la comunitat educativa i les Ampes mitjançant les assemblees de centre. Introducció dels esquemes d’escola lliure en el funcionament de l’escola pública. Així doncs des del nostre sindicat fem una crida a totes les treballadores del món educatiu, estudiants, mares, pares, avis, avies, tutors, tutores, etc. a comprometre´s.
Organitza’t al nostre costat de forma assembleària i al marge dels “sindicats” oficials.
L’EDUCACIÓ PÚBLICA ÉS UNA LLUITA DE TOTES I TOTS!
cnteduca@catalunya.cnt.es

26 11 18 - 16:10 - CNT de Pineda de Mar - general - §


Fitxa d'afiliació

11 11 18 - 19:34 - CNT de Pineda de Mar - general - §

#CambiamosTodo


#CambiamosTodo
Llamamiento a la movilización para el 24 y 27 de octubre del 2018.
Hoy miércoles día 24 de octubre pasadas las 20h, ha comenzado el acto unitario en la plaza de Catalunya de Pineda de Mar, han asistido más de una veintena de personas, convocadas por diferentes organizaciones de Pineda de Mar.

Se ha realizado la presentación del acto y a continuación se ha leído por una compañera el manifiesto unitario, #Caminando 24 y 27 O, se ha informado de la posibilidad de ir a Madrid en autocar el sábado para acudir a la manifestación de la campaña “Si nos movemos,lo cambiamos todo “.

Al final del acto se ha informado de un desahucio programado por el juzgado para el jueves 25 a las 11h30 en nuestro pueblo.

25 10 18 - 09:43 - CNT de Pineda de Mar - general - §

CARTELL CAMPANYA ,CONCENTRACIÓ A PINEDA DE MAR

24 10 18 - 10:48 - CNT de Pineda de Mar - general - §

Convocatorias

A BARCELONA

Des de la CNT Barcelona fem una crida a solidaritzar-se amb els afectats del Cas Casino, que seran jutjats el pròxim 29 de gener a l'Audiència Provincial de Barcelona.

Pròximes convocatòries:

📆 26 de gener
12.00. Vermut solidari
13.00h. Xerrada-debat sobre processos repressius.
15.00h. Dinar
📍Àgora Juan Andrés Benítez Sant Antoni

📆 29 de gener (Dia del judici)
📢 CONCENTRACIÓ 📢
🕙 9.00h
📍 Audiencia Provincial de Barcelona Arc de Triomf

22 01 19 - 09:31 - CNT de Pineda de Mar - convocatorias - §

A L'Hospitalet

EXPOSICIÓ

del 9 al 28 d’octubre de 2018
Museu de l’Hospitalet de Llobregat, c. Joan Pallarès, 38
Inauguració: 9 d’octubre de 2018, 19h
amb la comissària Sonia LojoCONFERÈNCIES

13 d’octubre (18h)
“Mujeres Libres: Feminismo revolucionario” amb Carmen
Gutiérrez Aira “Rocky”. La Iaia, c. Jacint Verdaguer, 14

23 d’octubre (19h)
“Amparo Poch. Su lucha contra la ignorancia sexual, la
violencia y la explotación de la mujer y la infancia” amb
Antonina Rodrigo. Museu de l’Hospitalet, c. Riera de l’Escorxador, 17

07 10 18 - 10:43 - CNT de Pineda de Mar - convocatorias - §

A FIGUERES

Avui a les 17:00h hi haurà un acte públic al local sindical de Figueres (rere la biblioteca, planta baixa) per explicar la convocatòria d'aturada de 24h que fa CNT (entre altres entitats), resoldre dubtes i animar a la participació pel Dia de la Dona Treballadora.

03 03 18 - 10:17 - CNT de Pineda de Mar - convocatorias - §

A PINEDA : PERFORMANCE

PERFORMAN

El dia 24 dijous, està previst fer un performan a Pineda. Consisteix en una acció artística. Les persones que actuen, representen que són “ morts vivents “, pintats de blanc i que al final desperten.

Es preten representar el dia abans de la Festa Major.

El dia dijous 10 d’agost, a les 19 h, hi ha una trobada a la Penya Barcelonista, carrer Biblioteca 31, per assajar l’esmentat performan.

Es convoca a totes les Entitats i als seus socis, a assistir a l’assaig del performan i a la seva representació.

06 08 17 - 11:14 - CNT de Pineda de Mar - convocatorias - §

A MALGRAT

La CNT posarà una taula informativa el proper dissabte 29 d'abril a la plaça de l'esglessia de Malgrat de les 10 a les 13h

17 04 17 - 11:55 - CNT de Pineda de Mar - convocatorias - §

Hoy en Pineda

Permanencia como cada viernes a las 18'30h en Can Comas

13 01 17 - 13:52 - CNT de Pineda de Mar - convocatorias - §

EN PINEDA

Salud compañer@s:
Hoy viernes 30 de diciembre contaremos con la colaboración del abogado David Querol, para temas de laboral,extranjería y vivienda, estaremos en la biblioteca vieja de la plaza de las Melias, a partir de las 18h.

30 12 16 - 09:54 - CNT de Pineda de Mar - convocatorias - §

A BLANES

El dissabte 4 de juny de les 10h a les 13h ,motarem una taula informativa al passeig Maritim de Blanes.

01 06 16 - 19:24 - CNT de Pineda de Mar - convocatorias - §

A PINEDA, BLANES I BCN

Activitats del nostre sindicat mes d'Abril i 1 de maig.

Salut companys i companyes us informem de les activitats que farem al sindicat.

Divendres 22 d'abril a les 18'30h, assessorament gratuït en temas de laboral,estrangería i habitatge a Can Comas, amb la col-laboració de l'advocat David Querol.

Dissabte 23 d'abril Diada de Sant Jordi posarem una carpa amb llibres,roses,i informació sindical.

Dissabte 30 d'abril posarem una taula informativa a Blanes, passeig de mar amb carrer Ample. De les 10H A LES 13h.

El 1 de maig anirem a l'acte de la Confederació Nacional del Treball a les Tres Ximeneies de Barcelona, es a les 10 del mati.

20 04 16 - 10:18 - CNT de Pineda de Mar - convocatorias - §

NOTICIAS BREVES SINDICALES DE NUESTRO SOV.

VARIOS LABORALES DE NUESTRO SOV.
Nuevo delegado de la Sección Sindical en la empresa Bitron ind. España S.A.U.


Acuerdo por escrito entre nuestra compañera y la empresa Hennes & Mauritz para reintegrarse a esta el 18 de abril, la trabajadora solicitó el traslado a la tienda de Girona después de disfrutar de una excedencia voluntaria, existe el compromiso de la empresa de cuando exista una vacante de ampliación de horario la compañía se lo ofrecerá y comunicará.

Nombramiento de una compañera como Secretaria de Organización de la Sección Sindical en el Departament d’Ensenyament de la Generalitat.
Convocatoria de una reunión de afiliados y afiliadas de CNT de Enseñanza e Intervención social, dia 2 de Abril en el local de la CNT de Cornellá.

25 03 16 - 12:06 - CNT de Pineda de Mar - convocatorias - §


Noticias www.cnt.es

[Valencia] CNT convoca huelga de tres días en la planta cárnica de Productos Florida en Almassora
El Sindicato ha convocado huelga los días 2…
Sembrando libertad en el norte de Siria
Hablamos con Rok Brossa, miembro de la Comu…
Memoria Viva

La libertad no se legisla, se conquista #sinmiedo

Formación

Nueva linea de teléfono/contestador del sindicato, el número es este 937181734

24 10 18 - 10:30 - CNT de Pineda de Mar - acerca de - §

21 10 18 - 19:39 - CNT de Pineda de Mar - acerca de - §

FORMULARI D'AFILIACIÓ AL SINDICAT DE LA CNT DE PINEDA DE MAR DE MANERA TELEMÀTICA

https://pinedademar.cnt.cat/afiliar/477445

20 09 18 - 17:39 - CNT de Pineda de Mar - acerca de - §

07 04 18 - 22:00 - CNT de Pineda de Mar - acerca de - §

Video vaga 8 de març

" title="">link

21 02 18 - 15:26 - CNT de Pineda de Mar - acerca de - §

CNT PINEDA

" title="">link

13 01 17 - 14:03 - CNT de Pineda de Mar - acerca de - §

SOLIDARIDAD OBRERA

Solidaridad Obrera, popularment coneguda com «La Soli», és un periòdic fundat a Barcelona el 19 d'octubre de 1907, inicialment com a òrgan de premsa del grup sindical Solidaridad Obrera i després de la CNT fins a l'actualitat.
http://lasoli.cnt.cat/

23 07 16 - 11:36 - CNT de Pineda de Mar - acerca de - §

TV DE LA CNT DE PUERTOLLANO

http://puertollano.cnt.es/cntv

23 06 15 - 12:56 - CNT de Pineda de Mar - acerca de - §

SOY DE CNT

" title="">link

23 06 15 - 00:51 - CNT de Pineda de Mar - acerca de - §

FORMULARI D'AFILIACIÓ AL SINDICAT DE LA CNT DE PINEDA DE MAR

Dades de la treballadora/treballador:
Cognoms................................................ Nom.............................................
Domicili ................................................ Població.......................................
C.P.......................... DNI........................Telèfon.........................................
E-mail......................................................Mòbil ...........................................
Dades de l’empresa
Raó Social....................................................................................................
Direcció .................................................Població........................................
CP......................Tel..............................E-mail............................................


Conforme a l’Art. 5 de la Llei Orgànica de Protecció de Dades Personals (LOPD), l’informem que les dades personals donades per vostè seran incorporades al fitxer del SOV. de Pineda de Mar i Comarques de la CNT , amb la finalitat de gestionar l’afiliació, l’enviament de publicacions si cal e informacions periòdiques sobre les activitats de la CNT,. La elaboració d’estadístiques i prestació de serveis. Si fa tasques laborals de representació col•lectiva, les seves dades seran tractades per a la realització i seguiment d’aquestes activitats sindicals emparades en la legislació vigent.
Mitjançant la signatura d’aquesta sol•licitud vostè atorga consentiment Express i per escrit per a que EL SOV de Pineda de Mar i Comarques de la CNT, procedeixi al cobrament de la quota sindical En qualsevol moment pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel•lació i oposició remetent un escrit al correu electrònic del sindicat . pinedademar@cnt.es
La cotització mensual es actualment de 10€.
Numero de compte ES46 2100 0369 1301 01695347
Un cop fet l'ingrés de 10 € al compte anterior, enviï el comprovant, juntament amb el formulari, bé al correu electrònic pinedademar@cnt.es , o l'apartat de correus número 26 08397 de Pineda de Mar.


Signatura del treballador/treballadora

05 05 15 - 18:40 - CNT de Pineda de Mar - acerca de - §

Calendario

« Marzo 2018 »
D L M X J V S
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Históricos

RSS

XML: RSS Feed 
XML: Atom Feed