« 17 DE MAYO DÍA INTERN… | Inicio | Amb orgull »

A tot el professorat. A les famílies. A l’opinió publica en general.

A tot el professorat.
A les famílies.
A l’opinió publica en general.

Desprès d’haver vist les declaracions del Conseller d’Educació de la Generalitat de Catalunya, Sr. Bargalló volem manifestar el següent:

Entenem que s’està actuant de manera temerària i irresponsable, per part d’aquesta Conselleria doncs no s’està prenent seriosament els riscos laborals i sanitaris pel que fa a l’existència de la COVID-19, doncs des del Departament d’Educació pretenen obrir les escoles a la fase 2, el proper 1 de juny a molts llocs de Catalunya, i especialment, a Girona i altres poblacions del Maresme on malauradament estan augmentant els contagis d’aquesta malaltia.

Estem veient astoradament com la Generalitat es queixa de la centralització en la presa de decisions per part de l’estat que assumeix les competències en Salut,durant aquesta Pandèmia però pel que fa a l’Educació no és així, doncs la Generalitat manté les seves competències, i tot i tenir-les el seu conseller demostra la seva incompetència pel seu càrrec, doncs traspassa la decisió de com s’han d’obrir les escoles a les direccions, a l’empara de l’autonomia de centres.

Al nostre Sindicat no només ens preocupen la salut dels i de les docents, si no, també, la salut dels infants. També, ens preocupa que l’escola pugui ser una font important de contagi respecte les famílies, tant dels i de les docents com les dels infants. No volem que l’escola es converteixi en un laboratori d’assajos i que tots plegats ens convertim en conillets de la India. Els experiments no es fan posant en risc la salut de les persones amb una malaltia que està mostrant la seva pitjor cara, amb contagis i la mort de moltes persones. (A Catalunya 62.978 persones contagiades, 2.830 persones des del darrer recompte, segons el Departament de Salut i el número de morts segons les funeràries catalanes és de 37 més, en total 11.703, a data: 20 de maig de 2020).
D’altra banda, ens preocupa la part pedagògica d’aquest problemàtica i la situació emocional que pateixen els infants i les famílies degut al confinament, però, entenem que les escoles no són aparcaments d’infants per facilitar que els pares i les mares puguin treballar fora de casa.

Durant aquest temps de confinament, el professorat ha estat realitzant tasques telemàtiques i d’acompanyament a l’alumnat amb totes les dificultats que comporta fer teletreball tant pels docents com per d’altres treballadors i treballadores en moltes ocasions amb fills i filles a casa.
Com és possible que el Departament d’Ensenyament vulgui obrir les escoles ara al juny i desprès al setembre amb la mateixa plantilla de docents i sense més recursos?

Des del nostre Sindicat ho tenim clar, amb aquesta situació d’emergència sanitària és una irresponsabilitat del Departament d’Educació de la Generalitat voler obrir les escoles al juny i és per aquest motiu que demanem a les direccions que no siguin còmplices d’aquesta obertura de les escoles de Catalunya.

Pensem que cal obrir solament els centres educatius en els cassos de l’alumnat dels finals de cicle, especialment, pel que fa a la Secundària, Batxillerat, Cicles formatius, Universitat.

Demanem a les famílies que tinguin cura dels seus fills i filles i que no els portin encara a l’escola, doncs ara per ara no és un lloc segur com sempre ha estat l’escola catalana , doncs estem veient amb aquesta pandèmia, com a d’altres països europeus com ara a França s’estan tancant escoles que s’havien obert, degut als nous casos de contagi que s’han produït.

Per últim com a CNT, davant d’aquesta decisió irresponsable del Departament d’Ensenyament, proposem una vaga general del professorat, que aquesta convocatòria la facin seva tots els Sindicats de l’Ensenyament i que la seva durada sigui fins el final d’aquest curs escolar 2019-2020 i que al setembre s’obrin les escoles de manera segura, amb recursos suficients i amb les plantilles doblades necessàries.


SECCIÓ SINDICAL D’EDUCACIÓ
cnteduca@catalunya.cnt.es

Pineda de Mar 20 de maig de 2020

Convocatorias

PINEDA CONCENTRACIÓ DIUMENGE 25 D'OCTUBRE A LES 12H PLAÇA DEL CARME DE PINEDA DE MAR

PINEDA CONCENTRACIÓ DIUMENGE 25 D'OCTUBRE A LES 12H
PLAÇA DEL CARME DE PINEDA DE MAR

Davant d’aquesta problemàtica , les entitats que signem avui aquest manifest declarem que:

1. Rebutgem de forma clara i rotunda qualsevol discurs d’odi racista, així com qualsevol partit o organització que vulgui aprofitar aquesta citació per difondre discursos xenòfobs que posen en perill la convivència.

2. No deixarem cap espai a la extrema dreta ni a qualsevol organització racista. Plantarem cara als carrers i on faci falta.

3. Reclamem justícia social, reclamem unes polítiques socials que donin resposta a la situació actual, reclamem seguretat, reclamem convivència.

Exigim una cosa:
4. Fora el feixisme i el racisme dels nostres barris!

ENTITATS I ORGANITZACIONS DEL MARESME

22 10 20 - 14:38 - CNT de Pineda de Mar - convocatorias - §

AUTOCAR PARA LA MARCHA AL VALLE DE LOS CAIDOS 5 DE MAYO 2019

AUTOCAR PARA LA MARCHA AL VALLE DE LOS CAIDOS 5 DE MAYO 2019

A todos los sindicatos,Afiliad@s y simpatizantes:

Estamos intentando fletar un autocar (mínimo) de 50 plazas para acudir a la marcha contra el valle de los caidos organizada por el sindicato.

Necesitamos saber el martes que viene (23 DE ABRIL) como tope con la gente que contamos pàra poder alquilar el bus. En principio el gasto lo cubre el Comité Confederal pero quien pueda o quiera estaría bien abonar 15€ para sufragar gastos.

El bus saldría de Barcelona (sitio por confirmar pero algo centrico) a las 5 de la madrugada del domingo. Volveríamos a las 16h del domingo con lo que llegaríamos sobre las 23h de nuevo a Barcelona.

Si se apunta mas gente intentaríamos fletar 2 buses Si no llegamos a 50 no se haría el viaje y cada cual se tendría que buscar la vida por su cuenta.

Esperamos respuestas lo mas brevemente posible al correo de
nuestro sindicato pinedademar@cnt.es, para comunicarlo a CNT Cornellà.

Salud y lucha!!

19 04 19 - 08:32 - CNT de Pineda de Mar - convocatorias - §

A BARCELONA

Des de la CNT Barcelona fem una crida a solidaritzar-se amb els afectats del Cas Casino, que seran jutjats el pròxim 29 de gener a l'Audiència Provincial de Barcelona.

Pròximes convocatòries:

📆 26 de gener
12.00. Vermut solidari
13.00h. Xerrada-debat sobre processos repressius.
15.00h. Dinar
📍Àgora Juan Andrés Benítez Sant Antoni

📆 29 de gener (Dia del judici)
📢 CONCENTRACIÓ 📢
🕙 9.00h
📍 Audiencia Provincial de Barcelona Arc de Triomf

22 01 19 - 09:31 - CNT de Pineda de Mar - convocatorias - §

A L'Hospitalet

EXPOSICIÓ

del 9 al 28 d’octubre de 2018
Museu de l’Hospitalet de Llobregat, c. Joan Pallarès, 38
Inauguració: 9 d’octubre de 2018, 19h
amb la comissària Sonia LojoCONFERÈNCIES

13 d’octubre (18h)
“Mujeres Libres: Feminismo revolucionario” amb Carmen
Gutiérrez Aira “Rocky”. La Iaia, c. Jacint Verdaguer, 14

23 d’octubre (19h)
“Amparo Poch. Su lucha contra la ignorancia sexual, la
violencia y la explotación de la mujer y la infancia” amb
Antonina Rodrigo. Museu de l’Hospitalet, c. Riera de l’Escorxador, 17

07 10 18 - 10:43 - CNT de Pineda de Mar - convocatorias - §

A FIGUERES

Avui a les 17:00h hi haurà un acte públic al local sindical de Figueres (rere la biblioteca, planta baixa) per explicar la convocatòria d'aturada de 24h que fa CNT (entre altres entitats), resoldre dubtes i animar a la participació pel Dia de la Dona Treballadora.

03 03 18 - 10:17 - CNT de Pineda de Mar - convocatorias - §

A PINEDA : PERFORMANCE

PERFORMAN

El dia 24 dijous, està previst fer un performan a Pineda. Consisteix en una acció artística. Les persones que actuen, representen que són “ morts vivents “, pintats de blanc i que al final desperten.

Es preten representar el dia abans de la Festa Major.

El dia dijous 10 d’agost, a les 19 h, hi ha una trobada a la Penya Barcelonista, carrer Biblioteca 31, per assajar l’esmentat performan.

Es convoca a totes les Entitats i als seus socis, a assistir a l’assaig del performan i a la seva representació.

06 08 17 - 11:14 - CNT de Pineda de Mar - convocatorias - §

A MALGRAT

La CNT posarà una taula informativa el proper dissabte 29 d'abril a la plaça de l'esglessia de Malgrat de les 10 a les 13h

17 04 17 - 11:55 - CNT de Pineda de Mar - convocatorias - §

Hoy en Pineda

Permanencia como cada viernes a las 18'30h en Can Comas

13 01 17 - 13:52 - CNT de Pineda de Mar - convocatorias - §

EN PINEDA

Salud compañer@s:
Hoy viernes 30 de diciembre contaremos con la colaboración del abogado David Querol, para temas de laboral,extranjería y vivienda, estaremos en la biblioteca vieja de la plaza de las Melias, a partir de las 18h.

30 12 16 - 09:54 - CNT de Pineda de Mar - convocatorias - §

A BLANES

El dissabte 4 de juny de les 10h a les 13h ,motarem una taula informativa al passeig Maritim de Blanes.

01 06 16 - 19:24 - CNT de Pineda de Mar - convocatorias - §


Solidaridad www.cnt.es

[Sevilla] CNT convoca huelga indefinida en Comercializadora de ETISUR SL
“Comercializadora de Etisur, S.L.” es en re…
Sembrando libertad en el norte de Siria
Hablamos con Rok Brossa, miembro de la Comu…
Memoria Viva

La libertad no se legisla, se conquista #sinmiedo

Formación

" title="">link

20 11 19 - 01:28 - CNT de Pineda de Mar - acerca de - §

Nueva linea de teléfono/contestador del sindicato, el número es este 937181734

24 10 18 - 10:30 - CNT de Pineda de Mar - acerca de - §

21 10 18 - 19:39 - CNT de Pineda de Mar - acerca de - §

FORMULARI D'AFILIACIÓ AL SINDICAT DE LA CNT DE PINEDA DE MAR DE MANERA TELEMÀTICA

https://pinedademar.cnt.cat/afiliar/477445

20 09 18 - 17:39 - CNT de Pineda de Mar - acerca de - §

07 04 18 - 22:00 - CNT de Pineda de Mar - acerca de - §

Video vaga 8 de març

" title="">link

21 02 18 - 15:26 - CNT de Pineda de Mar - acerca de - §

CNT PINEDA

" title="">link

13 01 17 - 14:03 - CNT de Pineda de Mar - acerca de - §

SOLIDARIDAD OBRERA

Solidaridad Obrera, popularment coneguda com «La Soli», és un periòdic fundat a Barcelona el 19 d'octubre de 1907, inicialment com a òrgan de premsa del grup sindical Solidaridad Obrera i després de la CNT fins a l'actualitat.
http://lasoli.cnt.cat/

23 07 16 - 11:36 - CNT de Pineda de Mar - acerca de - §

TV DE LA CNT DE PUERTOLLANO

http://puertollano.cnt.es/cntv

23 06 15 - 12:56 - CNT de Pineda de Mar - acerca de - §

SOY DE CNT

" title="">link

23 06 15 - 00:51 - CNT de Pineda de Mar - acerca de - §

Calendario

« Octubre 2020
D L M X J V S
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Históricos

RSS

XML: RSS Feed 
XML: Atom Feed